
Utbildningsexpeditioner
Det finns två utbildningsexpeditioner på högskolan som tillhör olika institutioner. Var och en ansvarar för att det praktiska ska fungera runt de program och kurser som tillhör respektive institution.
Här kan du som student få hjälp med det mesta som rör dina studier från den första dagen till den sista.
På utbildningsexpeditionen kan du:
- Anmäla tidigt avbrott på en kurs/program om du vill sluta på en kurs men ha möjlighet att söka den en annan gång.
- Ansöka om att omregistrera dig om du redan har gått en kurs men har poäng kvar att ta. Det kan finnas skillnader i om detta görs via en utbildningsexpedition. Hör gärna av dig till ditt ämne för hur just du ska gå till väga.
- Kvittera ut din rättade tentamen.
- Lämna in hemtentor och uppgifter som vidarebefordras till läraren.
- Hämta blanketter för att ansöka om att få poäng tillgodoräknade i din utbildning.
- Ansöka om studieuppehåll.
En del av ärenden du kan få hjälp med på utbildningsexpeditionen kan du också klara av via vår hemsida i de fall utbildningsexpeditionen inte har öppet.
Utbildningsexpeditioner
ME 509 – Institutionen för naturvetenskap, miljö och teknik, Institutionen för historia och samtidsstudier och Institutionen för samhällsvetenskaper
Ämnen hos Naturvetenskap, miljö och teknik:
Biologi, geografi, internationell hälsa, medieteknik, miljövetenskap, måltidskunskap, turismvetenskap samt utveckling och internationellt samarbete.
Ämnen hos Historia och samtidsstudier:
Arkeologi, arkivvetenskap, biblioteks- och informationsvetenskap, etnologi, historia, idéhistoria och religionsvetenskap.
Ämnen hos Samhällsvetenskaper:
Företagsekonomi, internationella relationer, journalistik, nationalekonomi, offentlig förvaltning, offentlig rätt, psykologi, socialt arbete, sociologi och statsvetenskap.
Besökstider:
Måndag–torsdag klockan 12.30–15.00
ME 4 – Institutionen för kultur och lärande, Lärarutbildningen och Polisutbildningen
Ämnen:
Engelska, estetik, filosofi, genusvetenskap, konstvetenskap, litteraturvetenskap, lärarutbildningen, polisutbildningen, medie- och kommunikationsvetenskap, pedagogik, praktisk kunskap, retorik och svenska.
Besökstider:
Måndag-torsdag 12.30-15.00
Fredag 12.00-13.00
Sidan är uppdaterad
2019-10-29