Kurs: Filosofi C - SH-42209 - 30 hp

Webbregistrering 2021-08-09 – 2021-08-25

Webbregistrering sker mellan ovan angivna datum. Om du inte har registrerat dig inom den tiden, så går din plats på kursen till någon på reservlistan.

Innan du kan webbregistrera dig behöver du inloggningsuppgifter, ett SH-konto. Efter att du har fått ditt slutgiltiga antagningsbesked, kommer du att få ett mejl från Södertörns högskola med information om hur du aktiverar ditt SH-konto. När du har aktiverat ditt SH-konto kan du webbregistrera dig.

Du gör så här:

  • Logga in på Student-Ladok genom att klicka på länken "Till webbregistrering"
  • Klicka på Välj lärosäte för inloggning och sök fram Södertörn University
  • Klicka på Proceed to Login och därefter fyller du i dina användaruppgifter.
  • Under KOMMANDE finns de kurser som du är antagen till. Om det är möjligt att webbregistrera sig på kursen finns det en knapp Registrera. Registreringsknappen är bara tillgänglig under registreringsperioden. Har inte registreringsperioden öppnat, står det vilket datum som den kommer att öppna.
  • Klicka på knappen Registrera vid den kurs som registreringen gäller. Klicka sedan på Registrera mig.
  • Du är nu registrerad och kursen listas under AKTUELLA.

Observera: Om du vill registrera dig på flera kurser måste du klicka på registreraknappen för varje kurs för sig.

Till utbildningsplan

Övrig information

Vänligen notera att schemat ovan är preliminärt och kan komma att ändras.

Södertörns högskola kan fr o m höstterminen börja ha undervisning på campus igen. Observera dock att förutsättningarna kan ändras så håll utkik i schemat angående ev. förändringar.

Om du är antagen till kursen så kommer du senast i vecka 33 att få en kallelse med information via mejl. Observera att du måste webbregistrera dig på kursen senast 25 augusti för att behålla din plats. Får du problem med din webbregistrering, kontakta filosofi@sh.se senast 25 augusti.

Är du antagen med villkor behöver du uppvisa dokument som styrker din behörighet innan registrering. Se mer info i kallelsen.

Om du har frågor vänligen kontakta filosofi@sh.se.

Reserver

Reserver kallas i turordning från och med 2021-08-25. Kallelsen kommer till den mejladress som du har registrerat på antagning.se. Länk till annan webbplats.

Observera att svarstiden kan vara väldigt kort.