Program: Polisprogrammet - SH-330PA - 120 hp

Webbregistrering 2021-08-09 – 2021-08-22

Webbregistrering sker mellan ovan angivna datum. Om du inte har registrerat dig inom den tiden, så går din plats på kursen till någon på reservlistan.

Innan du kan webbregistrera dig behöver du inloggningsuppgifter, ett SH-konto. Efter att du har fått ditt slutgiltiga antagningsbesked, kommer du att få ett mail från Södertörns högskola med information om hur du får ett SH-konto. När du har fått ditt SH-konto kan du webbregistrera dig.

Du gör så här:

  • Logga in på Student-Ladok genom att klicka på länken "Till webbregistrering"
  • Klicka på Välj lärosäte för inloggning och sök fram Södertörn University
  • Klicka på Proceed to Login och därefter fyller du i dina användaruppgifter.
  • Under KOMMANDE finns de kurser som du är antagen till. Om det är möjligt att webbregistrera sig på kursen finns det en knapp Registrera. Registreringsknappen är bara tillgänglig under registreringsperioden. Har inte registreringsperioden öppnat, står det vilket datum som den kommer att öppna.
  • Klicka på knappen Registrera vid den kurs som registreringen gäller. Klicka sedan på Registrera mig.
  • Du är nu registrerad och kursen listas under AKTUELLA.

Observera: Om du vill registrera dig på flera kurser måste du klicka på registreraknappen för varje kurs för sig.

Övrig information


Terminstider HT21: 2021-08-30 – 2022-01-16
För kommande terminer, se https://www.sh.se/student/hur-gor-jag/terminstider Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats.

Invänta ditt kallelsemejl, det innehåller all information du behöver inför utbildningsstarten. För dig som blir antagen nära inpå utbildningsstart kan det dröja ett par arbetsdagar från att du bekräftar din utbildningsplats tills du erhåller ditt kallelsemejl.

Frågor om antagningsbesked
Fram till terminsstart ska alla frågor om antagningsbesked samt eventuella förfrågningar om byte av studieort besvaras av Plikt- och prövningsverket. Begär vägledning med antagningshandläggare via Min sida på Plikt- och prövningsverkets portal, alternativt kontakta kontaktcenter@pliktverket.se.

Övriga frågor
Kontakta Polisutbildningens funktionsmejl: polisprogrammet@sh.se