Dela

Facebook Mail Twitter

Jobba som volontär på Flemingsberg Blockparty 23 - 26 maj

Två dagar fyllda med med försommarstämning, konst, liveframträdanden, fotboll, foodtrucks och massor av andra aktiviteter. Nu får du chansen att anmäla dig som volontär på Flemingsbergs Blockparty.

Flemingsberg blockparty affisch

24-25 maj 2024 förvandlas platsen under Regulatorbron till en innehållsrik festivalpark. Det blir två dagar med försommarstämning, musik, konst, liveframträdanden, fotboll, pyssel, eldshow, café, foodtrucks och massor av aktiviteter av och för unga/unga vuxna och alla andra. Dagarna kommer att vara fyllda av innehåll som lokala talanger och aktörer bidrar med tillsammans med aktörer som vill eller håller på att etablera sig i Flemingsberg.

Festivalområdet är beläget på samma plats som förra året under Regulatorbron.

Efter förra årets festival har många uttryckt en önskan att kunna vara med
och bidra på olika sätt. Nu får du chansen att anmäla dig som volontär på
Flemingsbergs Blockparty. Som volontär bidrar du ideellt med din tid på
olika sätt.

Vad innebär det att vara volontär?
Flemingsberg Block Party söker volontärer som är 16 år eller äldre. Som volontär skänker du tid och engagemang till Flemingsberg Block Party utan att du får någon ekonomisk ersättning. Även om du inte får lön får du en värdefull erfarenhet genom ditt frivilliga arbete. Du träffar också nya människor. Det kan också leda till en kick i ditt CV vad gäller meriter. Under det/de pass du är volontär bjuder vi på dryck och enklare tilltugg. Du får också en T-shirt som visar att du är volontär på Block Partyt och alla som vill får ett diplom som visar att man medverkat ideellt i arbetet. Du får också en biobiljett som ett extra tack (obs, en biljett oavsett antal volontärpass).

Frågor mejlas till: karin@lekberg.se

Sista dag att anmäla sig som volontär är tisdag 30 april. Du blir sedan inbjuden till en gemensam digital informationsträff för alla anmälda volontärer måndag 6 maj på kvällen.

Ansök om att bli volontär här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Till Flemingsberg Blockpartys hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.



Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2024-04-11