Södertörns högskola övergår till distansundervisning - ingen undervisning i högskolans lokaler från och med onsdag 18 mars.

Regeringen rekommenderade den 18 mars att alla högskolor och universitet går över till distansundervisning. Södertörns högskola har följt rekommendationen och ingen undervisning sker i högskolans lokaler tillsvidare. Studenter ombeds att ta del av information från respektive kurs eller program via Studiewebben. Medarbetare och studenter kommer in i högskolans lokaler med passerkort och både Infocenter och Biblioteket är öppna.

Uppdaterad:

2020-03-25

kl. 10:48

Stäng meddelande

Office 365

Som student på Södertörns högskola får du gratis tillgång till Office 365. I Office 365 får du tillgång till bland annat Microsoft Word, Powerpoint och Excel.

 För att nå Office 365 kan du göra på två olika sätt:

  • Logga in på Studiewebben och klicka på ”e-post” så kommer du direkt till office365-portalen
  • Logga in på http://portal.office.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster med ditt SH-konto (exempelvis ”Användarnamn: sh12vf4268@suni.se" och ditt lösenord)

I Office 365 får du tillgång till Officepaketet, e-post, kalender, kontakter via Outlook/Exchange samt 1 TB lagring i molntjänsten OneDrive.

Ladda ner Office 365 till din dator

Förutom att använda Office 365 online får du också möjlighet att installera Officepaketet på upp till 5 olika datorer gratis. Det gör du genom att gå till http://portal.office.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och klickar på ”Installera Office-appar” i det vänstra hörnet.