Södertörns högskola övergår till distansundervisning - ingen undervisning i högskolans lokaler från och med onsdag 18 mars.

Regeringen rekommenderade den 18 mars att alla högskolor och universitet går över till distansundervisning. Södertörns högskola har följt rekommendationen och ingen undervisning sker i högskolans lokaler tillsvidare. Studenter ombeds att ta del av information från respektive kurs eller program via Studiewebben. Medarbetare och studenter kommer in i högskolans lokaler med passerkort och både Infocenter och Biblioteket är öppna.

Uppdaterad:

2020-03-25

kl. 10:48

Stäng meddelande
Personer som letar böcker i bibliotekets hyllor

Skaffa talböcker och annan anpassad media

Talboksintroduktioner

Har du en funktionsnedsättning och behöver talböcker eller annan anpassad media? Introduktioner ges från och med nu uteslutande på distans, normalt via verktyget Zoom. Boka genom att fylla i formuläret Skaffa talböcker och annan anpassad media. Kontakt via talbok@sh.se.

Använder du talböcker och får tekniska problem? Just nu är det hög belastning och MTM rekommenderar därför att du laddar ner talböcker istället för att lyssna strömmande.

Har du en läsnedsättning som påverkar dina studier? Då har du rätt att få din obligatoriska kurslitteratur som talbok, punktskrift eller e-text, beroende på vilken typ av läsnedsättning du har. Välkommen till Talboksservice!

Här kan du boka tid för en introduktion till anpassade medier. Mer information finns på sidan Bibliotekets hjälp och stöd till dig med funktions­nedsättning.

Om du hellre vill så kan du kontakta oss via e-post till talbok@sh.se eller genom att ringa biblioteket på 08608 4016 så ringer vi upp dig.

Vem får låna? På Legimus kan du se om du har rätt till anpassade medier.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Boka introduktion till anpassade medier

Om mig
Om mig
Jag är student på: * (obligatorisk)
Jag är student på:


Jag vill helst bli kontaktad via:
Jag vill helst bli kontaktad via:Jag använder, alternativt vill börja använda: * (obligatorisk)
Jag använder, alternativt vill börja använda:


Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Södertörns högskola är personuppgiftsansvarig. Du hittar mer information på sh.se/gdpr.

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2020-03-18