Dela

Facebook Mail Twitter

Södertörns högskolas bästa lärare 2021 utsedd

Mikael Ström, lärare på institutionen för polisiärt arbete, har mottagit studentkåren SöderS pedagogiska pris Guldgripen för 2021.

Person med diplom och student i polisuniform pratar med varandra.

Bild: SöderS

Studentkåren SöderS utmärkelse Guldgripen utses varje år i samband med Akademisk högtid och Södertörn hyllar. Mikael Ström mottog sin utmärkelse under Södertörn hyllar i Södertörns högskolebibliotek den 14 september.

Juryns motivering löd:

Guldgripen 2021 tilldelas en lärare som har en oerhörd pedagogisk förmåga, stort engagemang och en genuin vilja att varje student ska lyckas och nå sin fulla potential. Guldgripen 2021 tilldelas en lärare som har stor ämneskunskap, får det som är komplicerat att bli begripligt och skapar uppriktigt engagemang hos framtidens poliser. Guldgripen 2021 tilldelas en lärare som tar sig an uppgiften med både humor och allvar och är ett föredöme för såväl oss studenter som lärare.

Läs en intervju med Mikael på SöderS webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2022-11-22