Dela

Facebook Mail Twitter

Välkommen till Flemingsberg Block Party 24-25 maj!

24-25 maj 2024 förvandlas platsen under Regulatorbron till en gratis gatufestival fylld av artister och livemusik, sport, eldshow, konst, dans, mat och mycket mer!

Gratis festival i två dagar
Regulatorbron i centrala Flemingsberg blir för andra året i rad scen för Flemingsberg Block Party 24–25 maj. Hyllade artister som Jacqline, Imenella och Disa, samt en rad välkända lokala band, dansshower, kultur- och idrottsaktiviteter utgör hjärtat i gatufestivalen som är skapad av och för unga i Flemingsberg och Huddinge. Allt är öppet för alla och allt är gratis!

Festivalen öppnar 24 maj
Fredagen den 24 maj sparkas festivalen igång klockan 14.00.De följande timmarna fylls av en lång rad av framträdanden, inklusive Cypher Games, ett hiphop-dancebattle som pågår under båda dagarna och artisterna Jacqline och Imenella står för kvällens höjdpunkter. Dagen kompletteras av indie-favoriter som Golden April och Emil Moha Eriksson. När solen går ner tänds Regulatorbron upp av en sprakande eldshow och lokala DJ:s håller stämningen på topp till klockan 23.00.

Lördag 25 maj
Lördag den 25 maj erbjuder en mångfacetterad fortsättning på festen som bland annat inkluderar gatukonst med Streetcorner och bollspel med Sthlm Talent. Dansen tar plats i rampljuset med Move och Bollywood-dans. På scen ser du bland annat stjärnskottet DISA.

På plats kommer också Södertörn högskolas studentkår SöderS att vara.

För ett mer detaljerat program besök www.flemingsbergblockparty.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där tider och detaljer uppdateras.

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Startsida Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2024-05-02