Student

Universitetskyrkan

Känns livet allmänt komplicerat? Har du frågor som du vill komma vidare med? Funderar du på framtiden, vägval, sorg, relationer, tro eller något annat?

Ibland kan vi behöva någon som lyssnar opartiskt, utan att vi själva behöver lyssna i utbyte.

I universitetskyrkans samtalsrum är inget ämne för stort eller litet. Välkommen att boka tid för samtal, oavsett tro eller tvivel. Antingen ses vi i samtalsrummet på SH, eller har kontakt via telefon. Alla samtal är gratis och vi har tystnadsplikt. Utöver enskilda samtal inbjuder vi även till andra träffar och samlingar.

Titta in på vår hemsida www.universitetskyrkanstockholm.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och på Instagram hittar du @pastor.elisabet, som uppdateras regelbundet.

Du kan också skicka din e-postadress till oss för att få del av vårt nyhetsbrev.

Stillhetens rum MC339

Stillhetens rum är iordningsställt av högskolan för dig att sitta tyst med dig själv – kanske tillsammans med andra. Ett rum för det inre livet – arbete och vila, stillhet och rörelse. Ett rum där din andlighet, tro eller icke-tro får vara. Ett rum där det praktiseras böne- och andaktsformer från olika traditioner i ömsesidig respekt för varandra. Rummet är öppet för samtliga studenter och medarbetare.

Meditation

Tisdagar 13.30-13.45 inbjuder Universitetskyrkan till en meditationsstund, i UB 635, Södertörns högskolebibliotek. Ett sätt att förebygga stress och hjälpa både kroppen och hjärnan att slappna av. Ingen vana av meditation behövs.

  • Enkel avslappning
  • Ett ord att meditera över
  • Tio minuters tyst meditation

Kontakt

Elisabet finns på högskolan framförallt på tisdagar och torsdagar. Universitetskyrkans rum ligger i F-huset bredvid Arom. Kom fram och säg hej, när jag rör mig på skolan, sms:a eller skicka e-post så kan vi bestämma tid för att ses.

Elisabet Ravelojaona, pastor universitetskyrkan Södertörns högskola

Elisabet Ravelojaona, pastor
070 – 758 55 61
elisabet.ravelojaona@andreaskyrkan.se

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2023-12-07