Din framtid!

Bredda din kompetens för att utveckla polisens arbete

Polisens arbete är komplext och mångfacetterat. Med kurser i Polisiärt arbete, praktiknära studier breddar du din kompetens i att på olika sätt och i olika funktioner och befattningar medverka till trygga medborgare och säkrare samhällen. Du får fördjupade kunskaper i hur du kan bidra till polisens verksamhet, samt kunskaper i både brottsförebyggande och i brottsutredande arbete.

Tillsammans med ett avslutat polisprogram, kan kurserna Polisiärt arbete, praktiknära studier även ge dig en kandidatexamen i Polisiärt arbete.

”Efter 10 år som polis kände jag att jag ville studera igen och bredda mitt kunnande. All den erfarenhet som jag fått under dessa 10 år gör att jag kan ta till mig studierna och reflektera över mitt yrkesliv, och det ger mig stor personlig utveckling. Utbildningen innehåller kurser som intresserar mig och de är högst relevanta och med i tiden. Polisyrket är komplext, och utbildningen lyfter detta. Att det är praktiknära studier som leder till en akademisk examen ser jag som en stor bonus.”

Polis, främst i yttre tjänst, blandat med internationella uppdrag.

Polis, främst i yttre tjänst, blandat med internationella uppdrag.

Polisiärt arbete, praktiknära studier