Dela

Facebook Mail Twitter

Fördjupa dina kunskaper ytterligare? Sök utbildning på avancerad nivå senast 15/4!

Har du redan studerat på grundnivå och vill fördjupa dina kunskaper ytterligare? På Södertörns högskola i Stockholm startar i höst cirka 30 magister- och masterprogram och ett femtiotal fristående kurser på avancerad nivå.

Bild på huvudbyggnad, Södertörns högskola i Stockholm

Vill du stärka din ställning på arbetsmarknaden, bredda din kompetens, utvecklas ytterligare i din yrkesroll eller forska i framtiden? Det finns många olika anledningar att vilja studera vidare på avancerad nivå. På Södertörns högskola finns magister- och masterprogram i en rad olika ämnen. Till exempel startar dessa program i höst:

Två program på avancerad nivå är nya och startar för första gången höstterminen 2024:

Alla program på avancerad nivå hittar du här på antagning.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kurser på avancerad nivå

Alla kurser på avancerad nivå hittar du här på antagning.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Några exempel på höstens kurser är:

Du söker program och kurser via antagning.se. Sista anmälningsdag är den 15 april. Varmt välkommen att söka till Södertörns högskola – eller att fortsätta dina studier på avancerad nivå!

Söka omställningsstudiestöd via CSN?

Är du mellan 27 och 62 år, är etablerad och har en aktuell förankring på arbetsmarknaden? Då finns möjlighet att söka omställningsstudiestöd för studier via CSN. Läs mer om stödet på csn.se  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.och uppge studieort "Huddinge" om du söker stödet för utbildning vid Södertörns högskola.

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Student

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2024-03-25